Her Time România îți oferă $500 și șansa să începi propria afacere !

Hello, dear society !
Vă lăsăm mai jos comunicatul de presă cu privire la o super-oportunitate marca „HER TIME ROMANIA”: 
Her Time România organizează “Her Business: Social Entrepreneurship Competition” care vine în ajutorul tău pentru a-ți începe afacerea. Poate nu ai avut destulă încredere încât să începi până acum sau nu ai avut posibilitatea. Stigmatul că “it’s a man’s world” încă mai apare în mintea unora când vine vorba de antreprenoriat sau de poziții de conducere, iar multe dintre noi putem fi descurajate de asta. Există o diferență destul de accentuată între numărul de bărbați în poziții de conducere și numărul de femei.  Femeile din România acoperă  38% din numărul total de antreprenori (sursa: 11 apr. Portretul femeii de afaceri din România: Profesionistă, studii superioare, vârsta maturității). Diversitatea la locul de munca are mai multe beneficii (mai multe talente și perspective diferite, colaborare mai bună datorită abilităților de comunicare a femeilor, productivitate crescută). De aceea, avem nevoie de reprezentare feminină pe această parte, ca vocile noastre să fie ascultate. Lumea business-ului e destul de mare pentru toți care au idei și intenții bune, sunt gata să depună efort și nu renunță ușor. Vrem ca această competiție să îți ofere susținerea de care ai nevoie și să îți arate că se poate.

Pentru înscriere, accesează link-ul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMK7aGimOZe0HwzM8_OABA78wHioo0GfWQ41HV-WNbDtw6WA/viewform

Citește cu atenție instrucțiunile și cerințele formularului și completează-l până în data de 27/01/2021. Vei primi un răspuns pe 29 ianuarie înainte de inaugurare.

Nu e nevoie să ai totul deja planificat, e suficient să ai o idee pe care ai notat-o în agendă și un interes pentru rezolvarea unei probleme sociale. Noi te vom ajuta să pui la cale totul pe parcurs. Competiția se va desfășura în perioada 1-12 februarie 2021 și este dedicată tinerelor cu vârste cuprinse între 18-24 de ani. Se vor forma 4 echipe a câte 5 persoane fiecare, care vor fi îndrumate de 4 mentori: Giulia Dinu – 12 senses ; Andra Maria Văduvă – HIBOO AI; Irina Alionte – Bodyshape România; Ada Galeș – We Are Phoenix Shop . Premiul este în valoare de $500 pentru începutul de drum al afacerii tale, sumă oferită de Bennington College

Câteva dintre avantajele de care poți beneficia în cadrul competiției sunt sesiuni de mentorat alături de femeile de afaceri menționate mai sus, sesiuni de brainstorming în cadrul echipei și împreună cu mentorul, oportunitatea de a cunoaște și a lucra împreună cu alte tinere ambițioase cu interese comune, precum și deprinderea abilităților necesare pentru a forma și a lansa un plan de afaceri, și desigur, premiul în bani. Competiția se va încheia cu prezentările echipelor și o premiere, când echipa câștigătoare va obține premiul în bani. Fiecare participant va primi o diplomă.

Află care vor fi mentorii din cadrul competiției:

 Irina Alionte, Body Shape România

 Irina Alionte, tânăr antreprenor român cu multiple premii, empowerment coach și speaker. Irina a fost numită de Forbes România în „TOP 30 under 30” cel mai de succes antreprenor din România și este invitată să vorbească pe scene din întreaga lume, de la Londra la Miami și Las Vegas. A înființat Born2Succeed – companie prin intermediul careia a reușit să  sprijine sute de antrenori, consultanți și antreprenori din Statele Unite, Canada, Europa, Regatul Unit și Australia, ca aceștia să își crească veniturile, să aibă succes în afaceri și să ducă o viață plină de satisfacții ajutând la randul lor si pe alții prin intermediul cunoștințelor de specialitate dobandite.

Povestea ei de succes a fost prezentată în publicații de presă importante, precum The Huffington Post, Cosmopolitan, Men’s Health, Business Woman, precum și în apariții la  posturi TV naționale și emisiuni radio.

 A fondat Bodyshape Transformation Center în 2015, singurul centru care ajută oamenii să slăbească 6 kg în 6 săptămâni, dar și să aibă mai multă încredere și să se iubească chiar mai mult pe sine, ceea ce i-a adus premiul pentru „Cel mai inovator startup”. Conceptul BodyShape Transformation Centre promovează programe de transformare corporala complete ce îmbină antrenamentele personalizate cu antrenori personali, nutriția și tehnicile motivaționale pentru rezultate reale și de durată.

În urma unui proces de selecție amănunțit, în 2019, compania înființată de Irina a câștigat un contract pentru a opera exclusiv o sală de sport internă a Grupului Renault din București, dedicată celor 3.000 de angajați care lucrează în sediul companiei auto. Centrul de transformare Bodyshape a devenit partenerul Groupe Renault România pentru servicii de fitness și a lansat astfel un concept de pionierat pentru piața de fitness corporativă din România.

 Giulia Dinu – 12 Senses

 Giulia Dinu are 23 ani și este fondatoarea 12SENSES, un eCommerce – abonament lunar de parfumuri. 12SENSES este modul perfect în care poți descoperi parfumuri noi fără a cumpara sticlele mari de 50-100 ml. În fiecare luna trimitem  rezerva de 8 ml a unui parfum original pe care îl alegi chiar tu. Înlocuiești rezerva în dispozitivul personalizat în prima luna și te bucuri de noi parfumuri de la brandurile favorite.

 

Ada Gales – We are Phoenix Shop

 Ada Galeș este actriță la Teatrul Național din București, consilieră de dezvoltare personală, fondatoarea comunității I Admire Women. Recent a devenit antreprenoare, creând business-ul, We are Phoenix. Un brand de produse pentru corp și spațiul nostru personal (pentru că “acasă” este oriunde suntem noi fericiți și în siguranță). A primit premiul UNITER pentru debut în 2016 și joacă pe multe alte scene din capitală. Recent a avut rolul principal în filmul “Odată pentru totdeauna”, în regia lui Iura Luncașu alături de Andrei Tiberiu Maria (Smiley). Filmul este în post-producție.

PHOENIX reprezintă calitatea eului de a se schimba și transforma. Tu ești eroina/eroul produselor noastre, ție îți sunt destinate. We Are Phoenix e o poveste despre tine, despre mine, despre noi și despre lume. PHOENIX este pasiunea noastră comună. Ne definesc valorile în care credem și ceea ce reușim să oferim lumii. WE ARE PHOENIX va deveni un organism viu cândva. O organizație prin care femeile vor putea să se susțină reciproc și care să creeze locuri de muncă sustenabile pentru cât mai multe ființe umane. Creăm produse pentru răsfăț: pentru casă (lumânări parfumate) și corp (săpun, sare și bombe de baie) și lansăm des câte ceva nou.

Andra Văduvă – HIBOO AI

Andra este premiată Forbes 30 Sub 30 în domeniul Inteligenței Artificiale Emoționale și Inovației de Software pentru industriile axate pe segmentul de femei. Misiunea ei este de a cultiva și de a răspândi empatia prin inteligența artificială (A.I.). În deceniul de experiență în dezvoltarea produselor digitale ca imigrant în New York, Andra a observat o lipsă de empatie la serviciu precum și prejudecățile existente în algoritmi cu privire la femei și minorități. Acest lucru a inspirat-o să construiască o companie de tehnologie care să rezolve aceste lipsuri și să ofere oportunități egale pentru grupurile subreprezentate la locul de muncă.

Andra este fondatoare și CEO al companiei Hiboo, un motor de Inteligență Artificială care recunoaște și înțelege emoțiile prin limbaj. Hiboo dezvoltă și primul asistent care folosește inteligența artificială pentru a rezolva provocările la locul de muncă pentru femei și minorități. Este ambasador al WomenTech Network în America de Nord și activistă pentru tehnologiile bazate pe empatie.

Hiboo face ca inteligența artificială să fie empatică printr-o tehnologie unică bazată pe modele de conversație empatică. Hiboo dezvolta și primul asistent pe baza acestei inteligențe artificiale emoționale, ce este construit ca un Aliat la locul de muncă pentru femei și BIPOC (termen american ce descrie minoritatile din SUA). Mai mult, Hiboo lucreazā cu organizații din întreaga lume pentru a construi asistenți „umani” ce au nevoie de empatie și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor care folosesc aceste platforme. Acest motor de inteligență artificială “injectează” empatie în produsele digitale la fiecare etapă a dezvoltării tehnologice.

***

Mulțumiri speciale sponsorului competiției, Bennington College (Jerome A. and Estelle R. Newman Assistance Fund and the Spencer Cox ’90 Field Work Term Fellowship for Student Activists), mentorilor: Ada Galeș, Irina Alionte, Giulia Dinu, Andra M. Văduva și partenerilor media: OpportuniTool, KultHub, DearSociety.

Her Time România este o comunitate dedicată leadership-ului feminin în România prin networking. Platforma a fost lansată în luna aprilie 2020, din dorința de a sprijini generațiile viitoare de femei din România în dezvoltarea lor personală și profesională. Suntem o echipă de 25 de voluntare dedicate misiunii Her Time și credem în puterea ajutorului reciproc. Astfel, ne dorim ca rețeaua creată să încurajeze și să inspire tinerele în luarea de inițiative cu impact social. 

Unde ne găsești?