BUSINESS-SPEAK

BUSINESS-SPEAK

Susținem antreprenorii locali și ne dorim să îi promovăm cât mai mult atât ca brand local, cât și ca poveste de succes.  Evităm să folosim stereotipuri și contactăm oameni sinceri care să prezinte pe înțelesul tuturor cum poți să deschizi un business ca neinițiat, cum știi dacă o idee bună se poate transforma într-o sursă de venit și ce importanță o au oamenii în tot procesul lucrativ. Avem aici o comunitate de oameni frumoși, dinamici care doboară ziduri birocratice în fiecare zi, dar sunt bucuroși să împărtășească cu zâmbetul pe buze puțin din experiența lor.

562c6ec5f8161be9ce92a3cb78fc6428

Storytelling Made in Iași, Romania

Antreprenori, actori, juriști, profesioniști în domeniile lor ce fac totul la superlativ

PAVEL - THE STORY BEHIND THE BRAND​

Cu toate că în perioada aceasta din cauza condițiilor actuale petrecerile și toate “meetingurile” sunt lăsate în “pending”, ne propunem să vă scoatem puțin din atmosfera de carantină cu un articol dedicat unui brand local cu care noi colaborăm de mai bine de 3 ani și anume : PAVÉL. Oana Pavel este fondatoarea și directorul creativ al casei de modă ce îi poartă numele.

To be or not to be an influencer-

Codrina Apostol ne spune povești din vârful pensulei sale. Le pictează în culorile sufletului și transmite energie și bună-dispozițe cu fiecare zâmbet de-al ei. Sunt convinsă că ea este pentru multe persoane o inspirație și nu doar pentru că are o poveste de succes în carieră ci pentru că reușește să transmită lumină și empatie , calități pe care rar le mai întâlnești în timpurile contemporane.

Soon...

Soon...