ABOUT

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Hero_Widget”][/siteorigin_widget]

Dear Society,

Începem prin a vă lua împreună cu noi în această frumoasă călătorie, pe care am inițiat-o de curând în încercarea de a descoperi și aspectele frumoase ale societății actuale, nu doar cele exagerate de Mass-media. Sperăm să putem ajuta tinerii antreprenori să învețe cum să-și construiască o afacere și prin ce mijloace o pot consolida, sau a se dezvolta pe orice plan. Ne  propunem să susțină oportunități de dezvoltare la nivel personal și colectiv, prezentând aspecte ale societății contemporane indispensabile vieții, dar care nu obțin atât de ușor lumina reflectoarelor. Ne menținem a fi echidistanți față subiectele pe care le abordăm, totuși, ne dorim să prezentăm o perspectivă din interior asupra lucrurilor. Inițiativele pe care le prezentăm sunt atât la nivel local, național și internațional și vă vor descrie sectoare diferite ale zonei economice, educaționale și sociale.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Features_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Features_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]

ȘTEFANA ARHIRE

CO-FOUNDER AND EDITOR

Cu peste 10 ani de experiență în domeniul voluntariatului în fundații și asociații nonguvernamentale, absolventă a Colegiului Național din Iași, profilul uman și încă studentă a Facultății de drept din Iași, Ștefana este cofondatoarea blogului. O recomandă entuziasmul și profesionalismul, precum și expertiza în domeniul juridic și european, conexiunile în interiorul principalelor tipuri de afaceri care ne ajutându-ne să obținem o imagine din interior, precum și cunoștințele în domeniul programelor de tip ERASMUS+ și a finanțărilor europene. Deviza ei este împreună putem muta munții și crede în crearea unei comunități active în rândul tinerilor.

DARIA ARHIRE 

CO-FOUNDER AND EDITOR

Daria a intrat pe piața muncii la vârsta de 16 ani unde a lucrat în depatamentul marketing și PR a unui brand local de încălțăminte, ulterior obținând funcția de director de magazin în cadrul unei companii specializate în board games.  Putem spune altfel că este competentă în tot ceea ce înseamnă să conduci o afacere de la relația cu furnizorii, recrutarea personalului, gestiune. Printre activitățile ei se află cântatul,designul graphic (8 ani de cursuri), având și o activitate publicistică recunoscută la nivel local. Veselă și efervescentă, Daria se ocupă în special de segmentul de beauty, fashion și lifestyle și abia așteaptă să vă cunoască pe cât mai mulți.

DIANA COLBU

PR  AND SOCIAL MEDIA MANAGER

Diana este genul de om care știe să destindă atmosfera și să poarte o conversație care să te facă să stai câte 3 ore la o cafea. Specialistă în relațiile internaționale călătorind în peste 20 de țări de pe teritoriul Europei și Asiei, Diana vorbește engleza și franceza terminând un liceu bilingv din Iași.  O recomandă experiența internațională, ambiția și se va ocupa de colaborările noastre și de medierea rețelelor de socializare.  Crede că Acolo unde este iubire este și viață și este trup și suflet pentru proiectul nostru, suntem extrem de norocoși să avem un astfel de om în echipa noastră.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widgets_ContactForm_Widget”][/siteorigin_widget]