Facultatea de Hidrotehnică Geodezie și Ingineria Mediului- interviu cu Andreea

Dragi viitori studenți,

Mă numesc Hriscu Andreea-Madălina și sunt studentă în anul 6 la Facultatea de Hidrotehnică Geodezie și Ingineria Mediului(4 ani de licență și 2 ani de master). În urmă cu 6 ani știam exact că aceasta este meseria pe care voiam să o am și anume cea de inginer. De ce? Am avut oportunitatea de a participa la foarte multe concursuri și olimpiade în liceu care cumva mi-au creionat și mai bine viziunea.

După ce mi-am luat dosarul de la liceu, primul lucru pe care l-am făcut a fost să verific procedura de admitere, iar de aici nimic nu a fost mai simplu. Facultatea vine în ajutorul tău și îți pune la dispoziție cele mai bune și valoroase resurse și anume multe informații. Procedura simplă, aplici și intri chiar fără examen de admitere, singurul criteriu este diploma de bacalaureat  și o dorință imensă de a deveni cea mai bună versiune a ta și a aduce un plus de valoare societății în care trăim.

FACULTATE
HIDROTEHNICĂ 100%
MASTER
HIDROTEHNICĂ 50%

FOTO: https://r46.raiseyouraim.com/post/7215

În cei 4 ani de licență și cei 2 ani de master am avut și posibilitatea de a lucra, profesorii îți vin în ajutor atunci când tu găsești mijloace și nu scuze. M-au motivat foarte mult oamenii din jurul meu, colegii (eram ca o familie și cu siguranță așa vom fi și la 30 de ani de la terminarea facultății), cadrele didactice și nu numai. Am participat la multe vizite de studiu atât în Iași cât și în alte orașe din țară.

 Iar la final tot ce vă pot îndemna este să vă urmați visul și să îl faceți să devină realitate pentru că dacă voi nu luptați pentru visele voastre, altcineva nu o va face! Succes la admitere!